TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Ellopták a Világ Legegyedibb Laptopját a tech kiállításról

A CES utolsó napján kélt lába a Razer 3 darab 4K képernyőből álló csodájának :DDD

2017. január 12. - TechZilla

Januárban szokták megrendezni a CES nevű technológiai kiállítást, ahol egy csomó különleges fejlesztést is bemutatnak, a félszemű robottól kezdve, a 8 kerekű autón át, egészen a lézeres mosógépig. Idén a Razer nevű cég elvitt egy tényleg egyedülálló laptopot is az eseményre, hiszen a Project Valerie nevű gépezet három darab kihajtható 4K képernyővel rendelkezik.

_razer2.jpg

A 11520 x 2160 pixeles felbontású szörnyszülöttbe valami brutális videókártyát is beletettek, majdnem tíz kiló a súlya, szóval valóban "kicsit" kilóg a hordozható számítógépek sorából. Nem is tudják még, hogy piacra fogják-e még dobni valamikor, de az biztosnak látszik, hogy a standon kiállított két darabot már nem lehet megvenni, HISZEN AZOKAT ELLOPTÁK! Mindezt úgy, hogy egy búra mögött voltak végig, szóval valaki tényleg megvalósította a tökéletes bűntényt. A Razer 25 000 dolláros jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek, de szerintem ezeknek a notiknak már bottal üthetik a nyomát, ezekre már szépen keresztet lehet venni. Röhej, hogy ez megtörténhetett egy ilyen kaliberű eseményen, nem lennék meglepve, ha végül kiderülne, hogy a Razer egyik munkatársa felejtette ezeket magánál.

Facebook oldal itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr1312119849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luighi 2017.01.12. 18:58:22

rá is keresek a jófogáson vagy a vaterán

TechZilla 2017.01.12. 20:01:25

:DD szerinted felrakják?

TechZilla 2017.01.13. 08:23:20

ebben mégis mi a búbánatos fasz lenne a reklám?
süti beállítások módosítása