TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Berepülnek a drónverseny közvetítések a Eurosportra!

Még egy lépés az "Új Forma 1" irányába

2016. október 18. - TechZilla

Az egyik legfiatalabb sportág a drón versenyzés, amelynek során a pilóták egymás ellen nyomulnak a mini repülőkkel egy előre kijelölt, nyilván elég durva pályán. Ők belső nézetből látják az akciót, amihez nem lekicsinyítik őket, hanem felvesznek egy speckó videószemüveget. Egyes vélemények szerint ez idővel még a Forma 1-et is lenyomhatja, de ez azért óriási baromságnak tűnik, ezekkel a törékeny madarakkal történő repkedés soha nem lesz olyan népszerű, mint az autókázás.

1_2.jpg


Mindenesetre jövőre jönnek a drón közvetítések a patinás Eurosporton, hiszen a tartalomszolgáltató megállapodást kötött a világ vezető drónverseny szervezőjével, a DR1-el, akik a világ hetven országában szerveznek viadalokat 2017-ben. Egyelőre még nincs pontos terv, hogy mennyi futamot, és milyen formában adnának le. Lehet, hogy totál bukta lesz az egész, az ES korábban már próbálkozott csocsó vagy Counter Strike meccsek közvetítésével is, és azokkal se váltották meg a világot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr7011817657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása