TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Érintésre nyögdécselő, melegedő és beszélgető szexrobot

Jövőre bárki meg is veheti a valósághű nemi szervekkel ellátott műanyag mátkáját

2016. november 02. - TechZilla

A robotok egyre inkább a hétköznapok megszokott részévé válnak, hiszen van már robotporszívó, robotpincér, robotkutya, robotszerelő, robotrepülő stb. és nyilván a sorból a szexuális szolgáltatást nyújtó masinériák sem maradhatnak ki. Magyarul vannak már olyan Robot Robik és Robot Reginák, amelyeket azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy felhasználóik kedvében járjanak. Az ilyen típusú eszközök egy új példánya érkezik jövőre, amely minden eddiginél valósághűbb lesz az ígéretek szerint.

sexrobot.jpeg


A minden bizonnyal kissé perverz főtervező úr, David Levy teremtményéről elárulta, hogy abszolút természetes hatású szintetikus bőrrel vonják be, de ez még csak a kezdet: Mesterien megmunkált nemi szerveket kap, amelyek ráadásul valósághű hőmérsékletűek lesznek, ami nagymértékben segíti az illúzió megteremtését állítólag. Emellett ellátják egy beszédmodulátorral, szóval csevegni is lehet vele az akció előtt, és hangokat is képes kiadni, ha megfelelően érintik meg, azaz nyögdécsel, ha simogatják, vagy ha tunkolják/beleülnek. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a szexrobot szexuális orientációja is beprogramozható. Akinek felcsillant a szeme, az máris kezdhet spórolni, hiszen 15 000 dollárba, tehát olyan 4 100 000 millió forintba fog kerülni.

TechZilla Facebook!

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr4711923513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tobias2 2016.11.02. 15:12:39

Vajon illegális lesz-e a kizárólag ilyen babákból álló kupleráj?

TechZilla 2016.11.02. 15:14:07

Pont ez fordult meg az én fejemben is. Szerintem lesz egyébként

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.11.02. 15:31:51

Ennyi pénzért vehető olyan guminő is, amelyiknek szintén műmelle és szakember által formált micsodája van, de a szabad idejében shoppingolni megy, aztán a megfelelő percekben szolgálatkészen nyögdécsel. De hosszú távon a mesterséges kétségtelenül költséghatékonyabb.

Ez a műnő-program bizonyára a japán kormány radikálisainak népesedéspolitikájához tartozik, szegről-végről. Egy idő után kihal a háromnegyedük, és az ország ismét élhetővé válik.

moonshadow 2016.11.02. 18:54:58

Minden eddiginél nagyobb szükség van a szexrobotok kifejlesztésére, mert:
-A feminizmus felszabadította a nőket a konvencionális párkapcsolatok kötöttségeitől, melynek kjövetkezménye, hogy az összes nő a férfiak reprezentatív felső 10-15 %-ával szexel, a többi 85-90%-ot a nők 35-40 éves korukig észre sem veszik.
-Mivel a nők sűrűn cserélgetik a partnereiket, hamar megfertőződnek különféle rns vírusokkal, pl. hpv és herpesz, melyek hosszú távon az orális szex miatt arcüregi rákokat okoznak a férfiakon, és csökkentik a férfiak életidejét több tíz évvel.
-Minden férfinak jár a biológiai szükségletei kielégítésének lehetősége anélkül, hogy szégyelnie kéne, hogy szüksége van a monogám párkapcsolati szexre. A prostituáltak ezért sem lehetnek megoldás a problémára.
-A jövő tehát úgy fog kinézni, hogy XY hazamegy munkából, beszélget és jót szexel a robotjával, nem lesz nemi beteg, és pszichésen is párkapcsolati pótlékot kap, nem él magányosan.

Bicepsz Elek77 2016.11.02. 19:57:14

@moonshadow: Akkor inlabb Isis szexrabszolgakkal nem egyszerubb??

moonshadow 2016.11.02. 21:20:43

Nem egyszerűbb, mert a nők is megkapják robotban az álompasijukat, ha akarják.

rockjano 2016.11.02. 23:03:43

Majd ha olyan lesz mint a Westworldben :-)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2016.11.03. 02:16:42

@TechZilla: Hát persze. Ha valami beteg szexuális újdonság kerül piacra, akkor mérget vehetünk rá, hogy ha a gyártó esetleg nem is, de a legtöbb megrendelő biztosan a felkelő nap és az ipari méretű pedofília hazájából kerül ki.
süti beállítások módosítása