TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Bőr alá ültetett világító "ékszer"? Na ne!

Jó rondák ezek a LED-es implantátumok

2016. szeptember 22. - TechZilla

A pittsburghi Grindhouse Wetware nevű szervezet, magukat biohackereknek tartó, valójában idétlen wannabe kiborgnak tűnő tagjai ugyanis eltökélték, hogy úttörő szerepet játszanak majd a különféle kényelmi, esztétikai szerepet játszó implantátumok fejlesztésében, gyártásában.

biohack.jpg


A terveik grandiózusak, például akarnak olyan kézbe ültetett szenzort, ami a tenyér mozgatásának hatására automatikusan kinyitja az ajtót, vagy felhangosítja a tévét. Addig mindenesetre már sikerült eljutni, hogy Piros, villogó LED-eket ültettessenek ékszer gyanánt a bőrük alá, így amíg össze nem jön a forradalmi biohackerkedés, legalább látja mindenki, hogy ők milyen menők. Egy tetoválószalonban rakatták be a villogó baszokat, és állítólag nincs semmi akadálya annak sem, hogy világszerte elterjedjen ez a csoda. Azért reméljük, hogy ez nem fog összejönni, mert a képeket elnézve, ez az egész rendkívül ízléstelennek tűnik.

 biohack23.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr8111735103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása