TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Szellemként kísérthetünk az ismerősök telefonján halálunk után

Egyszer csak megjelenik a mobilon egy halott, és beszélni kezd hozzád

2016. október 24. - TechZilla

A Pokémon Go sokakat inspirált, többek között azokat a japán fejlesztőket, akik azt találták ki, hogy az egyes GPS koordinátákon nem hülye kinézetű szörnyizék várják a Spot message appot letöltő felhasználóikat, hanem a halott szeretteik, akik ráadásul rövid beszédet is tartanak nekik. Ehhez értelemszerűen először rögzíteni kell az ehhez szükséges videót, feltölteni, megadni a pontos koordinátákat, és hogy ki kapja meg az üzenetet, a végakaratban meghagyni, hogy aktiválják a szolgáltatást, majd meghalni.

halott_2.jpg


Igen, pontosan úgy kell elképzelni a dolgot, hogy az app telepítése után ha mondjuk kimegy valaki a konyhába a telefonjával, akkor annak a kijelzőjén megjelenik a már évek óta eltávozott nagymama, és figyelmeztet, hogy ne sózzuk el a levest. De az is előfordulhat, hogy kilátogatunk valakinek a sírjához, aki felbukkan a mobil kijelzőjén és elmondja, hogy már nagyon várja, hogy találkozzunk. Sőt akár időpontot is meg lehet adni, hogy mondjuk csak valakinek a szülinapján jelenjünk meg halálunk után, és köszöntsük fel, hogy jó kedve legyen. Az egészet egy japán temetkezési vállalat találta ki, amelyik a kuncsaftjai érzéseire gondolva programoztatta le ezt a szoftvert. Nekem nem sikerült letölteni, nem is baj, nagyjából ez az utolsó dolog amire vágyom az életben.

Itt a cég weboldala
Itt meg a remek Facebook oldalunk

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr7411835911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása