TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Űrharc lesz az új CoD

2016. augusztus 01. - TechZilla


Azzal nem lehet vitatkozni, hogy a Call of Duty játékok végigtolásához nem kell szellemi óriásnak lenni. Lineáris, bugyuta felépítésű pályák, valamint sükebóka ellenfelek és ostoba történetszálak jellemzik a sorozat tagjait, amelyek viszont kétség kívül általában egész jól néznek ki, úgyhogy egy kis időt azért el lehet velük tölteni, ha az embernek nincs kedve valami komolyabb, gondolkodtatóbb, valódi kihívást jelentő programmal szórakoznia. Várhatóan a jövőben sem változnak az alapok, csak a körítés, hiszen a pletykák szerint a következő rész már az űrben fog játszódni! Jön az űrharc baszki, már csak ez hiányzott!

cod.jpg
A pletykát shinobi602 nevű NeoGAF játékos robbantotta ki, amit nyugodtan el lehetne intézni egy köpéssel, hiszen névtelenül bárki bármit mondhat. Azonban ez a sinobi gyerek a közelmúltban már pont eltálta, hogy mi lesz a Black Ops széria sorsa (lesz folytatás, lesz falon szaladgálás stb.), na és most azt röfögte el, hogy az új CoD-hoz képest a már amúgy is jövőben játszódó Black Ops 3. kábé olyan lesz, mintha az ősemberek szaladgálnának bunkóval a kezükben. Szóval ugrunk az időben egy kiadósat, ami nagyon hiányzott, pont mint egy kiadós frász.

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr888929004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása