TechZilla GRRR

TechZilla

5 dolog, amit SOHA ne csinálj Facebookon!

Munkahelyi parádézás, gyerek orrba-szájba, volt barátnő szapulása és a többi kreténség

2018. január 17. - TechZilla

Az sajnos tény, hogy az emberek egy része képtelen intelligens módon használni a Facebookot. De azért az agyhalálnak is vannak fokozatai, ezek közül jöjjön most öt! Nem mondanám, hogy az öt legdurvább, mert biztos van, ami ugyanekkora gázgyár,és még sincs a listán. Szóval csak szimplán öt kreténség, amit SOHA NE CSINÁLJ!

Tovább

Így születik a pattogatott kukorica, ultralassan, ultraközelről, ultraszép videón

Másodpercenként 30 000 képkockás felvételen, 4K-ban

Pattogatott kukoricát már több, mint 3000 éve készítenek állítólag. A módszer alapvetően nem változott: fogják a kukoricamagot, felhevítik, a héja pedig 177 Celsius fokon fogja magát, széjjeldurran, maga a kukoricaszem pedig a hő hatására felfúvódik. Ezt a csodálatos tudományt örökítették meg egy Phantom v2512 típusú 4K felbontású kamerával, amely másodpercenként 30 000 képkockás rögzítési sebességgel dolgozik. Csak szemléltetésül, hogy ez mekkora dolog: A moziban másodpercenkénti 24 (!) képkockás filmeket nézünk. Ennek köszönhetően iszonyú szép lassított videót sikerült összehozni, amelyen tökéletesen látszik minden részlet köszönhetően az óriási felbontásnak is. 

 

Ellopták a Világ Legegyedibb Laptopját a tech kiállításról

A CES utolsó napján kélt lába a Razer 3 darab 4K képernyőből álló csodájának :DDD

Januárban szokták megrendezni a CES nevű technológiai kiállítást, ahol egy csomó különleges fejlesztést is bemutatnak, a félszemű robottól kezdve, a 8 kerekű autón át, egészen a lézeres mosógépig. Idén a Razer nevű cég elvitt egy tényleg egyedülálló laptopot is az eseményre, hiszen a Project Valerie nevű gépezet három darab kihajtható 4K képernyővel rendelkezik.

_razer2.jpg

Tovább

Csodálatos kép arról, hogy hogy dolgozik a robotporszívó

Valaki egy villogó biszbaszt tett rá, és egyetlen fotón örökítette meg az útját

Gyönyörűen látszanak ezen a tíz perces záridővel készült fotón ösvények, amelyeken a gépezet járt, és az is, hogy hányszor ment végig ezeken. Remek ötlet, pazar megvalósítással ötvözve, úgyhogy a végeredmény is szuper lett. Innen is gratulálunk a készítőnek!

robot.jpg

Horribilis pénzért adták el Bowie egyedi hangcuccát

Tényleg egy Ferrari árát érné az olasz dizájn?

2016-ban pont úgy, mint minden korábbi évben, egy csomó ember meghalt. Köztük, pont úgy, mint minden korábbi évben egy csomó híres zenész, így például Leonard Cohen, Prince vagy Dawid Bowie. Ez utóbbi angol sztár hagyatékának egy részét elárverezik, így kalapács alá került az egyedileg, a számára készített lemezjátszó, vagy pontosabban lemezjátszós hangrendszer.

musical_pet.jpg

Tovább

Teszt - Xbox One: Egy határ szart se ér az egész

Kifagy, akad, a kontrollerek atomjaikra hullanak.

Van Xbox 360 konzolom, tisztelem, becsülöm mind a mai napig, számtalan felejthetetlen, gyönyörű órát töltöttünk egymás társaságában. De hát az idő elszállt felette, meg is döglött mostanra szegény, elvásott a merevlemeze. Úgyhogy úgy gondoltam ideje lecserélni az utódra. Hiba volt, sőt több annál: Bűn.

xbox_onesm.png

Tovább

Az év kreténsége: Függlőlegesen a falra szerelhető lemezjátszó

Nyilván egy japán elmeroggyant agyából pattant ki ez a briliáns ötlet

A lemezjátszó biznisz mostanában úgy pörög, mint a motolla, úgyhogy egyre többen próbálnak kisebb-nagyobb falatkát kiharapni a tortából. Vannak akik kegyetlenül drága, minőségi anyagokból összerakott termékekben gondolkodnak, mások meg inkább rámennek az extrém megoldásokra, hogy így hívják fel magukra a figyelmet.

lemez.jpg

Tovább

Háromnapos oldschool videójáték és flipper orgia

Bombasztikus nosztalgia arcade játékkiállítást rendeznek Budapesten


A flippermúzeumos arcok egy nagyszabású, nemzetközi nosztalgia arcade játékkiállítást rendeznek november 18-20. között, a Dürer Rendezvényházban, ami a legnagyobb ilyen jellegű és profilú esemény lesz az országban. Döbbenet mennyiségű, több, mint 200 régi videójáték és flipper felbukkanása várható, sőt lesznek régi asztali konzolgépek, és még kvarcjátékok is. Biztos isteni lesz, ezek a cuccok a mai világban, mikor egyetlen új Xbox teljesítménye nagyobb, mint egy komplett régi játékterem össze gépéé, ma már megismételhetetlen, totálisan egyedi hangulatot árasztanak, úgyhogy vétek lenne kihagyni egy ilyen parádét.  

gameroom3.jpg

Érintésre nyögdécselő, melegedő és beszélgető szexrobot

Jövőre bárki meg is veheti a valósághű nemi szervekkel ellátott műanyag mátkáját

A robotok egyre inkább a hétköznapok megszokott részévé válnak, hiszen van már robotporszívó, robotpincér, robotkutya, robotszerelő, robotrepülő stb. és nyilván a sorból a szexuális szolgáltatást nyújtó masinériák sem maradhatnak ki. Magyarul vannak már olyan Robot Robik és Robot Reginák, amelyeket azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy felhasználóik kedvében járjanak. Az ilyen típusú eszközök egy új példánya érkezik jövőre, amely minden eddiginél valósághűbb lesz az ígéretek szerint.

sexrobot.jpeg

Tovább