TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Itt tart a Tudomány: Világító egyszarvú mamusz

A szívárvány minden színében villog ez a csodás bigyó

2016. szeptember 16. - TechZilla

Megérte Edisonnak, Faradaynek, Voltának, meg a többi észlénynek annyit szopakodni az elektromossággal, égőkkel, elemekkel. Munkájuk gyümölcse mostanra végképp beért, és megszületett minden Tudományok kvintesszenciája: A szivárványszínűen villogó, elemes unikornis mamuszka!

1.jpg

unikorn.gif


Négy darab gombelemmel működik a pár topán, van benne egy csomó színes LED és egy mozgásérzékelő. Így ha valaki felveszi és elkezd benne baktatni, akkor akkor a kibocsátott fény a lépések ütemére változik, ami minden bizonnyal földöntúli látvány lehet. Az aranyszínű szarvacsákkal, és szivárványszínű punk sörénnyel bíró mamusz 35 dollárba, tehát olyan 9600 forintba kerül. Ennyit azért simán ki lehet érte fizetni szívfájdalom nélkül!

2.jpg

Olyan jó Facebook oldalunk van, Úristen, nézze meg mindenki!

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr1311705231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alick 2016.09.17. 14:30:55

Be fogják tiltani a balesetveszélyes szarv miatt... :p
süti beállítások módosítása