TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Ha megnézed ezt a videót, azonnal le akarsz szúrni valakit!

Csodás effektek, remek lassítások és felbukkanó magyarázatok dobják fel a csapkodásnak tűnő vívást

2016. október 10. - TechZilla

A vívás most imádjuk, hiszen két aranyat is behúztak a magyarok a riói olimipán, de ettől függetlenül a laikusok számára ez a sportág gyakorlatilag nézhetetlen. Nem látjuk, nem értjük és nem tudjuk,hogy éppen mi történik a páston. Annyit tud befogadni az agyunk sok esetben, hogy ketten egymásnak indulnak, és a nagy csapkodás-szurkálás végén valaki örömmel a levegőbe csap, a másik meg a bírókkal perlekedik. 

vivas3.jpg

J

apán művészekből álló csoport viszont úgy határozott, hogy a technológiai eszközök segítségével hozza közelebb a ma embereihez ezt a szép sportot. Ehhez felkértek két topkategóriás vívót, szereztek egy pár remek kamerát, videóvágó software-ket, és bika számítógépeket, az egészet beöntötték egy kalapba, összerázták, és ami kijött a végén az látható itt ezen a videón. Igen látványos lett a végeredmény, ami bővelkedik a szép vizuális effektekben. amelyek egyrészt megmutatják, hogy a valóságban milyen utat jár be a fegyver, hova és hogyan talál. A felbukkanó kis ikonok pedig segítenek megérteni, hogy ki, mit és miért csinál. Tényleg bombajó lett az egész, nem csoda, hogy besöpört egy raklap díjat, úgyhogy abszolút érdemes megnézni, konkrétan az ember úgy érzi utána, hogy legszívesebben most lemenne egy kicsit vívogatni valahova.

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr9011785199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kreml propaganda osztály szófiai összekötő 2016.10.10. 12:52:14

Elképesztő micsoda lábmunka kell ehhez! De az egész az.

TechZilla 2016.10.10. 15:30:19

@Kreml propaganda osztály szófiai összekötő: Nem is tűnik fel, hogy mennyi szépség van a vívásban (pedig van)
süti beállítások módosítása