TechZilla GRRR

TechZilla

TechZilla

Kért egy saját villanyoszlopot a kertjébe, hogy jobban szóljon a hifi tornya

2016. augusztus 18. - TechZilla

Japán, ahol nindzsák potyognak az égből... Japán, ahol a robot Godzilla vásárol használt iskoláslánybugyit automatából.... Japán, ahol nyersen eszik a halat, és polipot dugnak a nők seggébe... Japán, ahol egy öregember kifizetett egy vagyont egy saját villanyoszlopért, hogy jobban szóljon a hifi tornya.

oszlop.jpg
Ez utóbbi tényleg nem vicc: Egy 82 éves muki, bizonyos Takeo Morita 10 000 dollárnyi jent köhögött ki az Izumi Denki Corporationnak azért, hogy kapjon a kertjébe egy saját oszlopot, amely közvetlenül a hálózathoz csatlakozik. Állítása szerint ugyanis így még "tiszta" áramot kap, nem úgy, mintha egy publikus oszlopról mennének be a madzagok a házába, akkor ugyanis a hülye szomszédai miatt már "romlott" energiához jut hozzá. Morita bácsi nem lehet egyszerű eset, az áramra ugyanis úgy tekint, mint a vérre, csak az nem őt tartja életben, hanem a szeretett high end audio rendszerét. A 60 000 dollár értékű szett ugyanis szerinte azért szólt szarul mostanában, mert a romlott árammal érkező zajok megzavarták a hangokat. Most már viszont nincs semmi akadálya a Tökéletes Hangminőség elérésének! 2006 óta egyébként ő a negyvenedik ember, aki hasolnó kéréssel fordult valamely japán áramszolgáltatóhoz, szóval legalább nincs egyedül az őrületével.

A bejegyzés trackback címe:

https://techzilla.blog.hu/api/trackback/id/tr5310424464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GrenAbla 2016.09.14. 15:15:58

Azt az utcai kábelezést elnézve nem tökmindegy?
süti beállítások módosítása